woensdag 18 mei 2022

Antalya Maastricht Aachen Airport 2022

Goedkoop naar Antalya in 2022 vanaf Maastricht Aachen Airport. Waarom zou u moeten kiezen voor Maastricht Aachen Airport?
Maastricht Aachen Airport is goed bereikbaar, dichtbij, goedkoop parkeren en snel inchecken. Oftewel een vlot en fijn begin van uw vakantie, stedentrip of zakenreis. 

Vliegen vanaf luchthaven Maastricht Aachen Airport  betekent veel gemak en tijdwinst. U bespaart door de goede bereikbaarheid veel tijd op de reis naar de luchthaven. Daarnaast zorgen de korte loopafstanden op de luchthaven en de snelle in- en uitcheck procedures voor nog meer tijdswinst.


Waar ligt Maastricht Aachen Airport?
Het vliegveld ligt ten noorden van Maastricht, parallel aan en direct naast de A2/E25. Via afrit 50 (Maastricht Aachen Airport) van deze snelweg bereikt u het vliegveld binnen een minuut.

Het vliegveld heeft 50 kort parkeren plaatsen op P1 en 1.200 lang parkeren plaatsen op P2. De parkeerplaatsen van P1 liggen het dichtst bij de terminal (50 meter) en zijn daarom duurder dan de parkeerplaatsen van P2. Toch is het ook van de lang parkeren plaatsen maar een kort stukje lopen naar de terminal. Bij de parkeerautomaat van P2 kunt u betalen met contant geld, dit is niet mogelijk bij de parkeerautomaat van P1. Hier kunt u alleen betalen met creditcard en pinpas.
Parkeer tarieven vergelijken en boeken kunt u via beste parkeertarieven op Maastricht Aachen Airport.


Corendon Vliegvakanties , u kunt nu reeds boeken!


Op de website Turkije vakantie tips vindt u o.a. informatie voor een vakantie in het Turkse Antalya.
Antalya, omringd door bergen en de Middellandse Zee biedt vele mogelijkheden om te ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Door sport, cultuur, winkelen of gewoon ontspannen aan de zee, ontspanning is gegarandeerd. In de Provincie hoofdstad, waar ongeveer 300 dagen in het jaar de zon schijnt, wonen bijna een miljoen mensen. Het grootste deel van de bevolking is niet inheems, maar is als gevolg van een bloeiende toerisme getrokken uit andere provincies naar Antalya om in hun levensonderhoud te voorzien en tegelijkertijd om van de stad te genieten. Geen wonder, want Antalya werd wel eens als tastbare droom omschreven. Een kust vol met citroen, sinaasappel, banaan en avocado plantages, palmbomen en plantaardige velden, de liefdevol gerestaureerde huizen en kronkelende straatjes, zorgen ervoor dat deze beschrijving terecht is.
Naast bergbeklimmen, jagen, paardrijden en excursies naar de vele historische bezienswaardigheden in de regio, kan ook iedere vorm van watersport worden bedreven. In de maanden maart en april transformeert het Taurusgebergte in een waar ski-resort, vervolgens kunnen de sporters een verfrissende duik nemen in de Middellandse Zee . De provincie is ook rijk aan natuurlijke en historische schatten.
Bezienswaardig is de oude haven van Antalya met de aangrenzende oude stadswijk "Kaleici". "Kaleici"beschikt over een prachtige haven , waar steeds meer jachten aanmeren. Tegenover de haven ligt een entertainment center, naast diverse toeristische winkels vindt men er interessante houtsnijwerk, tapijt winkels en restaurants. Tien kilometer ten westen van het centrum van Antalya ligt de rustige en milieuvriendelijke Setur jachthaven.
Het archeologisch museum bevat een uitgebreide collectie van artefacten uit alle culturen, die hebben geleefd in het gebied Antalya, evenals een opmerkelijke collectie van etnologische exposities. In het Atatürk Museum zijn gebruiksvoorwerpen van de grondlegger van de Turkse Republiek uitgestald.
In de herfst wordt het film- en kunstfestival "Altin Portakal" gehouden. Het filmfestival is zowel voor de deelnemers als de bezoekers een bijzondere attractie. De jaarlijks terugkerende sieradenbeurs is de moeite waard om te bezoeken.
Wie wil er een land verlaten zonder een souvenir mee te nemen?. Vooral in Kaleici, maar ook in de winkels op de Cumhuriyet- en Atartürk Boulevard , kunt u prachtige sieraden, tapijten en lederen producten kopen. Een unieke attractie is de groente-en fruitmarkt met zijn prachtige aanbod en dat niet alleen voor de vegetariërs, maar ook liefhebbers van fotografie kunnen een prachtig plaatje schieten.

Natuurlijk wilt u zo goedkoop mogelijk op vakantie naar Antalya, als u uw bestemming hebt gevonden, wilt u natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk betalen. De vele websites maken het zoeken tot een bijna onmogelijke opgave.

Vliegen vanaf kleinere, regionale luchthavens wordt steeds populairder; het is vaak goedkoper en je hebt minder lange wachttijden. Wil jij jouw volgende vakantie vliegen vanaf Maastricht? Bekijk ons uitgebreide aanbod van vakanties vanaf deze meest zuidelijk gelegen Nederlandse luchthaven.  Liever een losse vlucht en apart een hotel of appartement boeken, kijk dan hier.
Homepage - D-reizen