woensdag 18 mei 2022

Lesbos Maastricht Aachen Airport 2022

Goedkoop naar Lesbos in 2020 vanaf Maastricht Aachen Airport. Waarom zou u moeten kiezen voor Maastricht Aachen Airport?
Maastricht Aachen Airport is goed bereikbaar, dichtbij, goedkoop parkeren en snel inchecken. Oftewel een vlot en fijn begin van uw vakantie, stedentrip of zakenreis. 

Vliegen vanaf luchthaven Maastricht Aachen Airport  betekent veel gemak en tijdwinst. U bespaart door de goede bereikbaarheid veel tijd op de reis naar de luchthaven. Daarnaast zorgen de korte loopafstanden op de luchthaven en de snelle in- en uit check procedures voor nog meer tijdswinst.
Waar ligt Maastricht Aachen Airport?
Het vliegveld ligt ten noorden van Maastricht, parallel aan en direct naast de A2/E25. Via afrit 50 (Maastricht Aachen Airport) van deze snelweg bereikt u het vliegveld binnen een minuut.

Het vliegveld heeft 50 kort parkeren plaatsen op P1 en 1.200 lang parkeren plaatsen op P2. De parkeerplaatsen van P1 liggen het dichtst bij de terminal (50 meter) en zijn daarom duurder dan de parkeerplaatsen van P2. Toch is het ook van de lang parkeren plaatsen maar een kort stukje lopen naar de terminal. Bij de parkeerautomaat van P2 kunt u betalen met contant geld, dit is niet mogelijk bij de parkeerautomaat van P1. Hier kunt u alleen betalen met creditcard en pinpas.
Parkeer tarieven vergelijken en boeken kunt u via beste parkeertarieven op Maastricht Aachen Airport.


Corendon Vliegvakanties , u kunt nu reeds boeken!

Lesbos is een Grieks eiland niet ver van de Turkse kust, om het goed te leren kennen moet u eigenlijk een auto huren. Het eiland is nog steeds ongerept, de mensen zijn erg gastvrij. Lesbos, het Griekse eiland in het noordoosten van de Egeïsche Zee biedt een ontspannen vakantie weg van het massatoerisme. Zowel individuele als "georganiseerde" toeristen vermaken zich opperbest op Lesbos het derde grootste eiland van Griekenland. Het eiland kenmerkt zich door: weelderig groen, eindeloze olijfgaarden, maar ook door dorre woestijn gebieden met vulkanische rotsen.

U kunt op Lesbos perfect wandelen en fietsen. De fjord achtige baaien in het zuiden van het eiland zijn zeker een bezoek waard. Ook het lava bos in het westen van het eiland is uitermate interessant , de bomen zijn naar schatting meer dan 15 miljoen jaar oud. Tijdens u ontdekkingstocht kunt u ook in aanraking komen met diverse diersoorten o.a.schildpadden, pelikanen en slangen. Op Lesbos zijn diverse zand-en kiezelstranden, rotsen en kleine baaien. Voor uw wellness zijn er meerdere thermale baden. Natuurlijk moet een uitstapje naar de hoofdstad Mytilene op het programma staan. De havenplaats is een van de oudste steden van Griekenland en maakt indruk met zijn Romeinse overblijfselen

Natuurlijk wilt u zo goedkoop mogelijk op vakantie naar Lesbos, als u uw bestemming hebt gevonden, wilt u natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk betalen. De vele websites maken het zoeken tot een bijna onmogelijke opgave. 
Vliegen vanaf kleinere, regionale luchthavens wordt steeds populairder; het is vaak goedkoper en je hebt minder lange wachttijden. Wil jij jouw volgende vakantie vliegen vanaf Maastricht? Bekijk ons uitgebreide aanbod van vakanties vanaf deze meest zuidelijk gelegen Nederlandse luchthaven.  Liever een losse vlucht en apart een hotel of appartement boeken, kijk dan hier.
Homepage - D-reizen