dinsdag 18 oktober 2022

Goedkope vakantie Kos 2024

Goedkoop op vakantie naar Kos wie wil dat nu niet.  Het Griekse eiland Kos biedt onbegrensde vakantiemogelijkheden. Op de website Griekenland hotels appartementen vindt u informatie voor een vakantie op Kos en heeft u een ruime keuze uit de mooiste hotels en appartementen.

Wilt u uw vakantie doorbrengen op het Griekse eiland Kos, komt u spoedig tot de conclusie dat u te maken heeft met een waar strand paradijs. Tijdens uw vakantie op het eiland Kos raakt u onder de indruk van de authentieke Griekse sfeer, aangename lucht-en watertemperatuur en de prachtige zandstranden. Kos maakt geografisch deel uit van de Dodekanesos eilanden groep. Kos is een klein eiland en daardoor kunt u het goed verkennen met de auto, bus, fiets of scooter. Wilt u een groter gebied ontdekken, uitstapjes naar de naburige Turkse badplaatsen worden regelmatig aangeboden tijdens het seizoen. Op Kos wonen zo'n 21.000 inwoners en buiten het seizoen, heerst er een aangename rust. Met deze rust is het natuurlijk gedaan, als het vakantie seizoen begint. Door de grote aantallen toeristen kan de bevolking verdrievoudigen of verviervoudigen. In Kos stad vindt u het centrum van het toerisme. Ondanks de enorme aantallen souvenirwinkels, cafés en bars, vindt u altijd weer mooie groene ruimtes om te ontspannen. Tijdens een wandeling door het stadje, begint u aan uw ontdekkingsreis. De talrijke en verspreid over de stad gelegen oude historische bezienswaardigheden en de vrij toegankelijke archeologische vindplaatsen illustreren de rijke geschiedenis van het eiland. 

Naast de meer slopende toeristische trekpleisters zoals Kardamena (in het bijzonder met het Engelse bezoekers) zijn er aan de noordkust een aantal kleine kuststeden met uitstekende strandfaciliteiten. Hier kunt u uw vakantie veel rustiger doorbrengen. Het voormalige vissersdorp Mastihari biedt u deze mogelijkheid. In het centrum van Mastihari zijn er tal van kleine herbergen. De grotere hotels zijn gelegen net buiten de stad, direct aan het lange zandstrand. De typische traditionele Griekse manier van leven treft u aan in de bergdorpen Zia en Pyli, deze dorpen zijn echter inmiddels ook afhankelijk van de toeristensector en worden daardoor zeker minder authentiek. Het uitzicht blijft fantastisch. Het Dikeos gebergte is uitermate geschikt, om een mountainbiketocht of een wandeltocht te maken. Een vakantie op Kos heeft meer bezienswaardigheden. Asklepieion ligt op zo'n 4 kilometer ten westen van Kos en het is een van de absolute hoogtepunten van het eiland. Hier kunt u één van de eerste ziekenhuizen van de mensheid bewonderen. Het bouwwerk uit de 4e eeuw voor Chr. bestond ook uit meerdere klaslokalen, woonruimtes, een zwembad en enkele tempels.


Watersport liefhebbers zullen in Kamari waar voor hun geld krijgen. In de directe omgeving vindt u de mooiste stranden van het eiland. De Baai van Kefalos, het eiland Kastri en het naaktstrand Paradis Beach, bieden watersportliefhebbers alles wat hun hart sneller doet kloppen. De Empros thermaalbaden in het oosten van het eiland zijn een ander hoogtepunt op het eiland Kos. In een grote beek, komen zeewater en zwavelrijk water samen. Hier kunt u genieten van allerlei wellness mogelijkheden. Ook bezienswaardig is de kleine stad Antimachia vlak bij de luchthaven. Een van de traditionele windmolens wordt daar nog steeds bediend. Daarnaast is er nog een kasteel om te bezichtigen.

Zoek en boek accommodaties Kos, klik hier !

Natuurlijk wilt u zo goedkoop mogelijk op vakantie naar Kos, als u uw bestemming hebt gevonden, wilt u natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk betalen. De vele websites maken het zoeken tot een bijna onmogelijke opgave. Daarom vindt u op goedkoop op vakantie een overzicht van vele aanbieders, waar u niet alleen eenvoudig prijzen kunt vergelijken, maar ook direct uw vakantie naar Kos kunt boeken tegen de laagste prijzen.

Sinds 2000 is dé VakantieDiscounter het online reisbureau waar je gegarandeerd de beste deal voor je vakantie scoort. Uiteraard zijn er geen verborgen kosten en betaal je géén boekingskosten. Dé VakantieDiscounter is aangesloten bij ANVR en SGR.
Corendon Vliegvakanties, ooit begonnen als Turkije specialist, is tegenwoordig een allround touroperator met onder andere de bestemmingen; Turkije, Griekenland, Bulgarije, Egypte, Canarische Eilanden, Gambia, Israël, Macedonie en Tunesië. 
TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche.
Bebsy vindt dat een leuke vakantie of mooie reis helemaal niet zo duur hoeft te zijn.
Tjingo het beste online reisbureau van Nederland!
Ross Holidays de grootste Griekenland specialist.
Sunweb biedt voordelige vliegvakanties, wintersportreizen en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa.

Eliza was here, beleef een unieke kleinschalige vakantie aan de Middellandse Zee, weg van de massa.
Stip Reizen is ronduit de voordeligste reisaanbieder van Nederland.
Karin's Choice als u ook zo toe bent aan rust en ruimte tijdens uw vakantie weg van de massa?
Floow Travel is een allround, dynamische reisorganisatie.
Traveltroef het grootste aanbod vakanties naar de zon, sneeuw en stad.
Zonnige en voordelige vliegvakanties boekt u bij SUNtip!

Hieronder vindt u diverse aanbieders waar u vliegtickets kunt kopen, soms in combinatie met hotel en autohuur.
Transavia goedkoop vliegen naar ruim 100 bestemmingen in Europa.
Tix.nl is één van de grootste vliegticketverkopers van Nederland. 
BudgetAir veel keuze en uitstekende service voor elk vliegticket dat u boekt.
Vliegwinkel.nl als u op zoek bent naar goedkope vliegtickets.
Vliegtickets.nl goedkope vliegtickets zoeken, vergelijken en boeken bij alle airlines.

Vueling Airlines is één van de meest groeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa. Biedt goedkope vluchten naar de belangrijkste Europese steden aan.
Supersaver hier kunt u vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen, kiezen uit 30.000 hotels en auto’s over de hele wereld huren.
Connections goedkope vliegtickets, last minutes, rondreizen en selfdrives.

Homepage - D-reizen