dinsdag 12 februari 2019

Hotels Schiphol Airport

Radisson Blu beschikt over 265 hotels verspreid over 65 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Met het grootste aanbod aan hotels in Europa 

HOTEL SCHIPHOL AIRPORT
Door zijn gunstige ligging, comfort en stijlvolle inrichting is het Radisson Blu hotel Schiphol Airport de perfecte accommodatie voor elke reiziger. Het Amsterdam Schiphol Airport hotel is gelegen op het groene bedrijventerrein Schiphol-Rijk, op slechts 5 kilometer van luchthaven Schiphol en nabij de snelweg A4.

De cultureel rijke stad Amsterdam ligt op slechts 20 kilometer afstand van Radisson Blu hotel Schiphol Airport en is ook eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Amsterdam Schiphol Airport hotel kunt u verschillende treinen nemen richting Amsterdam Centraal. De badplaats Zandvoort is slechts een half uur verwijderd.

Geniet van een heerlijke nachtrust in een van de 281 kamers en suites in ons eersteklas hotel bij Schiphol. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals snel en gratis draadloos internet, een minibar, een flat screen-tv en koffie- en theefaciliteiten.

OTIUM Restaurant & Lounge serveert heerlijke seizoensgerechten bereid met verse ingrediënten en biedt een uitgebreide keuze aan wijnen en speciale bieren. Doe tussen uw vergaderingen en sightseeing door een workout in ons fitnesscenter. Of maak gebruik van onze BluRoutes als u voorkeur heeft voor joggen of fietsen in de buitenlucht.

Dit eersteklas hotel bij Schiphol beschikt over 15 moderne, volledig uitgeruste vergaderruimtes, waaronder de Prince William Ballroom die plaats biedt aan maximaal 435 gasten. Naast de vergaderruimtes bij Schiphol bent u ook van overige gemakken voorzien, zoals een eigen parkeerplaats en een gratis shuttle service Schiphol.

Het Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport biedt hotelgasten een gratis shuttle service aan van en naar luchthaven Schiphol. De shuttle rijdt 24 uur per dag, 7 dagen per week en vertrekt op Schiphol Plaza bij bushaltes A9 tot A13, onder de passerelle naar het WTC.

Shuttletijden
De shuttle vertrekt om de 40 minuten. De shuttlebus stopt ook bij ons zusterhotel  Park Inn by Radisson Amsterdam Airport. De totale rit duurt ongeveer 20 minuten.


De grootste luchthaven van Nederland. Iedereen kent de luchthaven van Schiphol die dichtbij Amsterdam ligt, maar weinigen weten dat het ook een gemeente is waar vele internationale bedrijven (zoals Microsoft en DHL) gevestigd zijn. Schiphol is de ideale uitvalsbasis om Amsterdam en de omliggende gebieden te verkennen. Er is een uitstekende treinverbinding die Schiphol verbindt met de rest van Nederland. Maak zeker een uitstap naar Rotterdam, Den Haag of Utrecht die vlakbij liggen. AccorHotels biedt u verschillende hotels aan in Schiphol, zowel in de luchthaven als net erbuiten. Ontdek onze selectie van luxueuze tot budget hotels in Schiphol voor uw volgende zakenreis, gezinsuitje of weekendje weg. U kunt kiezen uit de volgende hotels: Mercure Hotel Schiphol Terminal, Hotel ibis budget Amsterdam Airport, Hotel ibis Schiphol Amsterdam Airport, Hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport, Mercure Hotel Amsterdam West en Hotel ibis budget Amsterdam Zaandam Bent u voor zaken in Schiphol en heeft u weinig tijd, probeer dan zeker ons Mercure hotel dat vlakbij de terminal ligt. Zo kunt u uw vlucht zeker niet missen. Verder heeft het hotel een 24-uur selfservice restaurant. Dus zelfs bij een late of vroege vlucht zal er voor u gezorgd worden. Heeft u wat tijd, probeer dan zeker Amsterdam te verkennen. De stad heeft zoveel te bieden dat u zich geen moment zal vervelen. Bezoek zeker het Van Gogh Museum, het Paleis op de Dam of het Rembrandthuis. Als u met de wagen naar Schiphol gaat voor een vlucht, controleer dan best op voorhand de verschillende opties om er te parkeren.
Homepage - D-reizen