vrijdag 20 juli 2018

De beste gezinsvriendelijke Griekse eilanden voor uw zomervakantie

Alonissos
Als u uw gezinsvakantie naar Griekenland plant, is het belangrijk om de juiste bestemming te kiezen om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke ervaring heeft. Of u nu reist met jonge kinderen of met uw grootouders, u hoeft alleen maar te weten waar u naar toe gaat om een ​​geweldige tijd te hebben. Laten we eens kijken naar de meest gezinsvriendelijke Griekse eilanden om u te helpen bij het plannen van uw vakantie.



  • Kreta: Kreta is het op één na grootste eiland van Griekenland en heeft veel resorts en familiehotels met waterparken. Kreta is ook het eiland van de oude cultuur. Interessant voor diegenen die ongerepte oude ruïnes willen bezoeken zoals Knossos, de grootste archeologische vindplaats uit de Bronstijd en de oudste stad van Europa. Echt u hoeft niet echt te zoeken om iets te vinden waar het hele gezin zich op dit eiland mee kan vermaken. Ik zal een aantal plaatsen voor u opnoemen waar u goed kunt verblijven. Kokkini Hani, verschillende hotels met zwembaden en een strandboulevard en geweldige activiteiten voor het hele gezin om van te genieten. Kokkini Hani ligt 14 km ten oosten van Heraklion en is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen met jongere kinderen. Het gebied bleef vrij onaangeroerd tot in de jaren zestig toen volledige elektriciteits- en telefoondiensten dit deel van Kreta bereikten en verschillende hotels werden gebouwd. De stranden zijn prachtig en de hotels in dit gebied zijn geschikt voor gezinnen, met zwembaden, diverse activiteiten en directe toegang tot het strand.  Agios Nikolaos is schilderachtig en rustiger dan veel andere plaatsen op het eiland, en er zijn unieke en adembenemende stranden zoals het strand van Tsifliki. In de buurt zijn diverse gezinsvriendelijke stranden (ondiep water). Afhankelijk van waar u verblijft, kunt u ook leuke dagen doorbrengen met activiteiten die door uw hotel worden georganiseerd, watersporten of zelf op ontdekkingstocht gaan.
  • De Ionische eilanden: Wanneer u een van de zeven bekende, vooraanstaande Ionische eilanden bezoekt, stapt u in een wereld van schatten, geschiedenis en mythe. Tot de meest gezinsvriendelijke bestemmingen op de Ionische eilanden behoren o.a. Corfu, Corfu biedt geweldige stranden, geschiedenis en is budgetvriendelijk. De stranden bestaan uit zand of kiezels, dus afhankelijk van wat u zoekt, er zijn diverse opties.  Bij het strand van Sidari aan de noordkust is het water ondieper en warmer. Er zijn ook waterparken op het eiland, perfect voor jongere kinderen. U kunt vele redelijk geprijsde hotels vinden om op het eiland te verblijven. Zakynthos biedt geweldige stranden en is ideaal voor teenagers. Huur een villa op Zakynthos, geniet van de populaire bestemming Peligoni Beach Club en maak nieuwe vrienden. Maak een dagtocht naar het fantastische scheepswrakstrand, Navagio, waar de dramatische kliffen en witte zandstranden u en uw gezin het gevoel geven van een waar paradijs. Er worden veel activiteiten voor jongeren georganiseerd door hotels, er zijn zwembaden, tennisbanen en watersportactiviteiten. Lefkada, diverse watersporten voor oudere familieleden. Als u op vakantie gaat met uw broers en zussen, neven, tantes, ooms of misschien zelfs uw sportieve en actieve ouders, bekijk dan de grote jachthaven in Lefkada stad. De Vasiliki baai in het zuiden wordt blootgesteld aan de lokale thermische wind en bioedt daardoor diverse watersportmogelijkheden. Van surfen tot kajakken, er is voor elk wat wils. 
  • De Cycladen: Deze groep Griekse eilanden behoren tot de populairste toeristenbestemmingen. Ze zijn echter ook de thuisbasis van enkele van de belangrijkste archeologische ruïnes van Griekenland en hebben een aantal geweldige plekken om met uw gezin op vakantie te gaan. Milos, perfect voor zelfverzekerde zwemmers van alle leeftijden. Doordat Milos werd gecreëerd door onderwater vulkanische activiteit, heeft de kust unieke rotsformaties, weelderige zeeleven en zeegrotten in overvloed; perfect om te duiken en te verkennen. Er zijn geweldige stranden gecreëerd door natuurlijke inhammen en omgeven door rotsformaties zoals Sarakiniko of Kleftiko. Het centrale toeristenstrand van het eiland is Paliohori, hier vindt u diverse tavernes en kunt u parasols en ligstoelen huren. Het is samengesteld uit drie aangrenzende stranden, met rode, roze, gele en witte kiezelstenen en ondersteund door rode kliffen,  waardoor het een geweldige plek is om te zwemmen voor oudere tieners en volwassenen. Er zijn tal van nabijgelegen kamers te huur, die redelijk geprijsd zijn voor toeristen met een beperkt budget.
  • De Sporaden-eilanden: Hier gaat u naartoe als u wilt ontspannen en genieten met uw gezin in de natuur. Alonissos een verbazingwekkende natuur en geweldig om een boottocht te maken en dolfijnen en zeehonden te spotten. De meest afgelegen eiland van de Sporaden, Alonissos is een toevluchtsoord voor zeldzame zeevogels evenals de beschermde mediterrane monniksrob, monachus monachus. Het Alonissos National Marine Park omvat Alonissos zelf, plus zes kleinere naburige eilandjes die allemaal toegankelijk zijn via een boottocht. U kunt zelfs de zee verkennen per kajak of over het hele eiland wandelen. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers. Zorg er wel voor dat u uw verrekijker inpakt om uit te kijken naar arenden, valken, kuifvissen, aalscholvers en verschillende meeuwen. Al met al een geweldige en unieke familievakantie.
Homepage - D-reizen