dinsdag 18 oktober 2022

Goedkope vakantie naar Antalya

Goedkoop op vakantie naar Antalya wie wil dat nu niet. Op de website Turkije vakantie tips vindt u informatie voor een vakantie in het Turkse Antalya.

Antalya, omringd door bergen en de Middellandse Zee biedt vele mogelijkheden om te ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Door sport, cultuur, winkelen of gewoon ontspannen aan de zee, ontspanning is gegarandeerd. In de Provincie hoofdstad, waar ongeveer 300 dagen in het jaar de zon schijnt, wonen bijna een miljoen mensen. Het grootste deel van de bevolking is niet inheems, maar is als gevolg van een bloeiende toerisme getrokken uit andere provincies naar Antalya om in hun levensonderhoud te voorzien en tegelijkertijd om van de stad te genieten. Geen wonder, want Antalya werd wel eens als tastbare droom omschreven. Een kust vol met citroen, sinaasappel, banaan en avocado plantages, palmbomen en plantaardige velden, de liefdevol gerestaureerde huizen en kronkelende straatjes, zorgen ervoor dat deze beschrijving terecht is.
Naast bergbeklimmen, jagen, paardrijden en excursies naar de vele historische bezienswaardigheden in de regio, kan ook iedere vorm van watersport worden bedreven. In de maanden maart en april transformeert het Taurusgebergte in een waar ski-resort, vervolgens kunnen de sporters een verfrissende duik nemen in de Middellandse Zee . De provincie is ook rijk aan natuurlijke en historische schatten.
Bezienswaardig is de oude haven van Antalya met de aangrenzende oude stadswijk "Kaleici". "Kaleici"beschikt over een prachtige haven , waar steeds meer jachten aanmeren. Tegenover de haven ligt een entertainment center, naast diverse toeristische winkels vindt men er interessante houtsnijwerk, tapijt winkels en restaurants. Tien kilometer ten westen van het centrum van Antalya ligt de rustige en milieuvriendelijke Setur jachthaven.
Het archeologisch museum bevat een uitgebreide collectie van artefacten uit alle culturen, die hebben geleefd in het gebied Antalya, evenals een opmerkelijke collectie van etnologische exposities. In het Atatürk Museum zijn gebruiksvoorwerpen van de grondlegger van de Turkse Republiek uitgestald.
In de herfst wordt het film- en kunstfestival "Altin Portakal" gehouden. Het filmfestival is zowel voor de deelnemers als de bezoekers een bijzondere attractie. De jaarlijks terugkerende sieradenbeurs is de moeite waard om te bezoeken.
Wie wil er een land verlaten zonder een souvenir mee te nemen?. Vooral in Kaleici, maar ook in de winkels op de Cumhuriyet- en Atartürk Boulevard , kunt u prachtige sieraden, tapijten en lederen producten kopen. Een unieke attractie is de groente-en fruitmarkt met zijn prachtige aanbod en dat niet alleen voor de vegetariërs, maar ook liefhebbers van fotografie kunnen een prachtig plaatje schieten.
De Antalya regio biedt een rijkdom aan natuurlijke en historische bezienswaardigheden. 14 km ten noorden van Antalya, kun je ervaren hoe het voelt om te lopen achter een waterval. Op weg naar het Lara strand stort zich het water vanaf 40 meter hoogte in zee, ook indrukwekkend zijn de prachtige Kursunulu watervallen.
Het strand van Lara ligt op 12 kilometer ten oosten van de stad en wordt gewaardeerd om zijn zeer fijn zand. Op de oostelijke hellingen van de Can-berg, ongeveer 30 kilometer van Antalya, vindt men de Kocain-grotten , hier woonden 150.000 jaar gelden al mensen. Het is het oudste ontdekte woongebied van Turkije.

Natuurlijk wilt u zo goedkoop mogelijk op vakantie naar Antalya, als u uw bestemming hebt gevonden, wilt u natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk betalen. De vele websites maken het zoeken tot een bijna onmogelijke opgave. Daarom vindt u op goedkoop op vakantie een overzicht van vele aanbieders, waardoor u niet alleen eenvoudig prijzen kunt vergelijken, maar ook direct uw vakantie naar Antalya kunt boeken tegen de laagste prijzen.


Sinds 2000 is dé VakantieDiscounter het online reisbureau waar je gegarandeerd de beste deal voor je vakantie scoort. Uiteraard zijn er geen verborgen kosten en betaal je géén boekingskosten. Dé VakantieDiscounter is aangesloten bij ANVR en SGR.
Corendon Vliegvakanties, ooit begonnen als Turkije specialist, is tegenwoordig een allround touroperator met onder andere de bestemmingen; Turkije, Griekenland, Bulgarije, Egypte, Canarische Eilanden, Gambia, Israël, Macedonie en Tunesië. 
TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche.
Tjingo het beste online reisbureau van Nederland!
Oad busreizen, vliegreizen, riviercruises en nog veel meer.
Sunweb biedt voordelige vliegvakanties, wintersportreizen en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa.

Stip Reizen is ronduit de voordeligste reisaanbieder van Nederland.
Floow Travel is een allround, dynamische reisorganisatie.
Traveltroef het grootste aanbod vakanties naar de zon, sneeuw en stad.
Zonnige en voordelige vliegvakanties boekt u bij SUNtip!

Hieronder vindt u diverse aanbieders waar u vliegtickets kunt kopen, soms in combinatie met hotel en autohuur.
Transavia goedkoop vliegen naar ruim 100 bestemmingen in Europa.
Tix.nl is één van de grootste vliegticketverkopers van Nederland. 
BudgetAir veel keuze en uitstekende service voor elk vliegticket dat u boekt.
Vliegwinkel.nl als u op zoek bent naar goedkope vliegtickets.
Vliegtickets.nl goedkope vliegtickets zoeken, vergelijken en boeken bij alle airlines.
Schipholtickets.nl op een eenvoudige wijze alle vliegtickets van alle luchtvaartmaatschappijen vergelijken en boeken.
Supersaver hier kunt u vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen, kiezen uit 30.000 hotels en auto’s over de hele wereld huren.
Connections goedkope vliegtickets, last minutes, rondreizen en selfdrives.
CheapTickets.be is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. 

Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen. 

Homepage - D-reizen