zondag 17 februari 2019

Goedkope vakantie Lesbos 2024

Goedkoop op vakantie naar Lesbos wie wil dat nu niet.  Het Griekse eiland Lesbos biedt onbegrensde vakantiemogelijkheden. Op de website Griekenland vakantie tips vindt u informatie voor een vakantie op Lesbos. Direct op zoek naar een leuk hotel of appartement, kijk op Griekenland hotels en appartementen voor de beste prijzen.

Lesbos is een Grieks eiland niet ver van de Turkse kust, om het goed te leren kennen moet u eigenlijk een auto huren. Het eiland is nog steeds ongerept, de mensen zijn erg gastvrij. Lesbos, het Griekse eiland in het noordoosten van de Egeïsche Zee biedt een ontspannen vakantie weg van het massatoerisme. Zowel individuele als "georganiseerde" toeristen vermaken zich opperbest op Lesbos het derde grootste eiland van Griekenland. Het eiland kenmerkt zich door: weelderig groen, eindeloze olijfgaarden, maar ook door dorre woestijn gebieden met vulkanische rotsen . 


U kunt op Lesbos perfect wandelen en fietsen. De fjord achtige baaien in het zuiden van het eiland zijn zeker een bezoek waard. Ook het lava bos in het westen van het eiland is uitermate interessant , de bomen zijn naar schatting meer dan 15 miljoen jaar oud. Tijdens u ontdekkingstocht kunt u ook in aanraking komen met diverse diersoorten o.a.schildpadden, pelikanen en slangen. Op Lesbos zijn diverse zand-en kiezelstranden, rotsen en kleine baaien. Voor uw wellness zijn er meerdere thermale baden. Natuurlijk moet een uitstapje naar de hoofdstad Mytilene op het programma staan. De havenplaats is een van de oudste steden van Griekenland en maakt indruk met zijn Romeinse overblijfselen. Als u alles heeft gezien op Lesbos kunt u met de veerboot, de overtocht maken naar het Turkse vasteland.


Natuurlijk wilt u zo goedkoop mogelijk op vakantie naar Lesbos, als u uw bestemming hebt gevonden, wilt u natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk betalen. De vele websites maken het zoeken tot een bijna onmogelijke opgave. Daarom vindt u op goedkoop op vakantie een overzicht van vele aanbieders, waar u niet alleen eenvoudig prijzen kunt vergelijken, maar ook direct uw vakantie naar Lesbos kunt boeken tegen de laagste prijzen.

Sinds 2000 is dé VakantieDiscounter het online reisbureau waar je gegarandeerd de beste deal voor je vakantie scoort. Uiteraard zijn er geen verborgen kosten en betaal je géén boekingskosten. Dé VakantieDiscounter is aangesloten bij ANVR en SGR.
Corendon Vliegvakanties, ooit begonnen als Turkije specialist, is tegenwoordig een allround touroperator met onder andere de bestemmingen; Turkije, Griekenland, Bulgarije, Egypte, Canarische Eilanden, Gambia, Israël, Macedonie en Tunesië. 
 marktleider in de Nederlandse reisbranche.
Bebsy vindt dat een leuke vakantie of mooie reis helemaal niet zo duur hoeft te zijn.
Tjingo het beste online reisbureau van Nederland!
Ross Holidays de grootste Griekenland specialist.
Sunweb biedt voordelige vliegvakanties, wintersportreizen en autovakanties aan naar bestemmingen binnen en buiten Europa.
Eliza was here, beleef een unieke kleinschalige vakantie aan de Middellandse Zee, weg van de massa.
Stip Reizen is ronduit de voordeligste reisaanbieder van Nederland.
Karin's Choice als u ook zo toe bent aan rust en ruimte tijdens uw vakantie weg van de massa?
Floow Travel is een allround, dynamische reisorganisatie.
Traveltroef het grootste aanbod vakanties naar de zon, sneeuw en stad.
Zonnige en voordelige vliegvakanties boekt u bij SUNtip!

Hieronder vindt u diverse aanbieders waar u vliegtickets kunt kopen, soms in combinatie met hotel en autohuur.
Transavia goedkoop vliegen naar ruim 100 bestemmingen in Europa.
Tix.nl is één van de grootste vliegticketverkopers van Nederland. 
BudgetAir veel keuze en uitstekende service voor elk vliegticket dat u boekt.
Vliegwinkel.nl als u op zoek bent naar goedkope vliegtickets.
Vliegtickets.nl goedkope vliegtickets zoeken, vergelijken en boeken bij alle airlines.
Supersaver hier kunt u vliegtickets boeken naar duizenden bestemmingen, kiezen uit 30.000 hotels en auto’s over de hele wereld huren.
Connections goedkope vliegtickets, last minutes, rondreizen en selfdrives.
CheapTickets.be is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. 

Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen. 

Homepage - D-reizen