zaterdag 28 juli 2018

Mallorca Groningen Airport Eelde 2020

Goedkoop naar Mallorca in 2020 vanaf Groningen Airport Eelde. Waarom zou u moeten kiezen voor Groningen Airport Eelde?
Groningen Airport Eelde is goed bereikbaar, dichtbij, goedkoop parkeren en snel inchecken. Oftewel een vlot en fijn begin van uw vakantie, stedentrip of zakenreis. 

Vliegen vanaf luchthaven Groningen Airport Eelde betekent veel gemak en tijdwinst. U bespaart door de goede bereikbaarheid veel tijd op de reis naar de luchthaven. Daarnaast zorgen de korte loopafstanden op de luchthaven en de snelle in- en uitcheckprocedures voor nog meer tijdswinst.

Groningen Airport Eelde hanteert de goedkoopste tarieven voor parkeren in Nederland. Alle parkeerplaatsen bevinden zich bovendien op loopafstand van de passagiersterminal. 

P1:
- Parkeer direct voor de terminal
- In- en uitrijden op kenteken
- Parkeerplaatsen voor mindervaliden
- Overzichtelijk parkeerterrein met cameratoezicht 
P2:
- Beste keuze: goedkoop en dichtbij!
- 1 minuut loopafstand van de terminal
- Overzichtelijk parkeerterrein met cameratoezicht 
P3:
- De meest voordelige tarieven
- Terrein wordt afgesloten tijdens sluiting luchthaven
- Overzichtelijk parkeerterrein met cameratoezicht 

 Transavia  vliegt wekelijks naar Mallorca.


Mallorca biedt onbegrensde vakantiemogelijkheden. Op de website Mallorca vakantie  vindt u informatie voor een vakantie op Mallorca en heeft u en ruime keuze uit hotels en appartementen.

Mallorca is een eiland in de Middellandse Zee. Als u de kaart van Mallorca bekijkt ziet u diverse baaien, stranden en prachtige plaatsen, waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van het prachtige eiland. Alleen, met zijn tweeën, met vrienden en natuurlijk met uw gezin. Maar u treft ook  
lawaai makende hordes toeristen, overvolle stranden en feesten op de "Ballermann strip" in El Arenal, typisch voor Mallorca? Er zijn mensen die zich een Mallorca vakantie zo voorstellen. Maar het eiland is ook een ideale bestemming voor een rustige, ontspannen vakantie.
Uit de drukte die aanwezig is in de straten van Palma, zijn er rustige baaien, rustige stranden omgeven door heerlijke pijnbomen. Zo kunt u bijvoorbeeld in de Sierra de Tramuntana een grotendeels ongerept berglandschap aanschouwen. Als hoogste berg kunt u zelfs de Puig Major beklimmen. Bovendien ken Mallorca veel pittoreske bergdorpjes als Port de Sóller, Sa Calobra of Cala de Tuent, met gastronomische hoogtepunten.

Palma de Mallorca is voor veel toeristen de eerste plaats, de naam van de luchthaven. Omdat veel vluchten opstijgen in de richting van Palma de Mallorca, moet de toerist ook zorgen voor het juiste vluchtnummer. Als we dat gedaan hebben, kan de vakantie beginnen. De vlucht is kort en na de aankomst controle zijn we in Palma de Mallorca hoofdstad van het eiland Mallorca en voor vele toeristen ook direct de eindbestemming. Er zijn echter zoveel meer leuke plaatsen, ik noem ze in het kort. Cala d'Or, Port de Sóller,Valldemossa, Porto Colom, Cala Figuera,  Port´Andratx, Deià, er zijn er echter nog veel meer.

Wilt u ook eens genieten van een heerlijke vakantie op het Spaanse eiland Mallorca en vertrekken vanaf Groningen Airport Eelde, kijk snel en boek.


Homepage - D-reizen