woensdag 18 mei 2022

Hurghada Brussel Zaventem 2022

Goedkoop op vakantie naar Hurghada via Brussels Airport en eveneens rechtstreeks naar 200+ bestemmingen en dat op slechts minder dan 1,5 uur vanuit Zuid-Nederland.
Wegbrengen
Om mensen af te zetten kunt u vanaf nu terecht op de gratis drop-off. Op de toegangsweg (A201) volg je de signalisatie (icoon).

Het gebruik van deze drop-off is gratis. Men mag hier stilstaan om iemand uit te laten stappen. Om iedereen de kans te geven iemand te kunnen afzetten zal er streng op worden toegezien dat er niet wordt geparkeerd.

Vanaf de drop off is het 5 min wandelen tot aan het luchthavengebouw. Wenst u met iemand mee te gaan naar de vertrekhal dan adviseer ik u om een van de parkings te gebruiken.

Iemand ophalen
Komt u iemand ophalen dan dient u gebruik te maken van de parkings Parking P1, Parking P2 of Parking P3.

In de meeste GPS-systemen, kan men Brussels Airport vinden onder POI (Points Of Interest). Als alternatief kan je het kruispunt A201/Vilvoordelaan te 1930 Zaventem invoeren. Dit kruispunt ligt aan het begin van de toegangsweg tot de luchthaven.
Parkeer tarieven vergelijken en boeken kunt u via beste parkeertarieven op vliegveld Brussel Zaventem.


Corendon Vliegvakanties, u kunt nu reeds boeken!

Vakantie Hurghada: openluchtmuseum van de Egyptische oudheid.
De geschiedenis van de vakantieplaats Hurghada gaat terug tot in de oudheid. Ooit was Hurghada een belangrijke Romeinse haven. Lange tijd leefden de bewoners van dit stadje van de visvangst. In de jaren 60 werd het eerste hotel gebouwd dat in eerste instantie was bedoeld als onderdak voor de arbeiders uit de olie-industrie. Inmiddels is Hurghada uitgegroeid tot een van de populairste badplaatsen van Egypte en trekt bezoekers vanuit de hele wereld. Wilt u ook naar dit paradijs voor zon zoekers en watersportliefhebbers? Boek dan bij Corendon uw vakantie naar Hurghada.
Wil jij jouw volgende vakantie vliegen vanaf Brussel? De luchthavens Zaventem en Charleroi worden met de dag populairder vanwege de vele mogelijkheden binnen en buiten Europa én de goede bereikbaarheid. Bekijk ons ruime aanbod van zonvakanties en scherpe last minutes met vertrek vanaf de Belgische luchthavens.

Goedkope vakantie Hurghada.

Een waar paradijs voor zonnige vakanties: dat is Hurghada. Het kleine plaatsje aan de Rode Zee is de laatste jaren uitgegroeid tot een gezellige badplaats. De langgerekte kuststrook biedt bijna 30 km strand waar u alle mogelijke watersporten kunt beoefenen of gewoon heerlijk kunt genieten van de zon en de zee. Maak ook eens een excursie naar de Koningsgraven in Luxor of het Egyptisch Museum in wereldstad Caïro. De combinatie van dit alles maakt uw vakantie in Hurghada tot een belevenis.

Hurghada vakantie informatie.

Weer Hurghada.

De badplaats Hurghada kent een woestijnklimaat met minimale regenval, maximale kans op zon en een heerlijk briesje van de Rode Zee. De winters zijn een stuk aangenamer dan de extreem hete zomers en daarom de beste periode om Hurghada te bezoeken. Omdat de lucht vrijwel continu strakblauw is, maakt dat ook de zee mooier van kleur en zorgt het ervoor dat het zonlicht diep doordringt in de zee
Homepage - D-reizen