woensdag 18 mei 2022

Goedkope jongeren vakantie Kreta 2022

Een jongerenvakantie naar Kreta Griekenland inclusief vlucht, verblijf en transfers? Die beleef je natuurlijk in de zomervakantie samen met je vrienden en met de bekendste dj’s op de party’s van Star Beach op Kreta. Vanaf een hotel van TUI loop je zó het uitgaanscentrum in. Bekijk snel het aanbod goedkope jongerenvakanties op TUI.nl.
De populairste places voor een jongerenvakantie.
In de zomervakantie samen met je vrienden naar de beste party’s, clubs en stranden? Goedkope hotels en appartementen van TUI vind je bijvoorbeeld ook in Chersonissos op het Griekse Kreta, waar op Star Beach de beste dj’s voor je klaar staan.

Star Beach: 4 megafeesten per week
Zeg je Chersonissos, dan zeg je Star Beach. ‘Cherso’ ligt in het oosten van Kreta, op circa 20 minuten rijden van de luchthaven Heraklion. Star Beach begon als waterpark, maar is uitgegroeid tot dé plek voor de beste jongerenvakanties. Overdag lig je hier in de zon, maar wanneer die weg is staan er maar liefst 4 keer per week de bekendste dj’s voor je klaar tijdens Beach Flirt, Lovestar, Recovery en de Tribal Party. En wie wat actiefs wil doen vraagt de reisleiding naar het excursieprogramma. Ga je mee op jeepsafari? Of schrijf je bijvoorbeeld in voor een gezellige booze cruise. De boulevard van Chersonissos is ook de plek om te smullen van Griekse specialiteiten in een van de vele tavernes. Van een broodje Gyros tot Souvlaki of een traditionele Kleftiko. Geen zin om te zoeken? Kijk dan naar het TUI All Inclusive aanbod.
Bent u op zoek naar een leuk hotel of appartement, kijk dan eens op Griekenland hotels en appartementen.
Homepage - D-reizen