woensdag 20 juli 2022

Last minute vakantie Turkije Griekenland Spanje

Spanje & Turkije en Griekenland waren de meest populaire bestemmingen voor de meivakantie. “Turkije was lange tijd voor veel reizigers een no go door het oranje reisadvies. Sinds dit advies is versoepeld, wordt het massaal geboekt. Niet verrassend, want Turkije het is de meest betaalbare all inclusive bestemming van dit moment”, aldus Laura Vlaanderen van dé VakantieDiscounter.

Waar je op kunt rekenen tijdens een last minute all inclusive Turkije? Vooral heel veel zon én onbeperkt eten en drinken. Maar ook kwalitatief goede hotels voor een fijne prijs, schitterende zandstranden, bruisende badplaatsen (zoals Side, Alanya en Antalya), diverse excursiemogelijkheden, een gastvrije bevolking en mooie natuur. Wat houd je eigenlijk nog tegen om te boeken?

Op zoek naar een veelzijdige zonvakantie en vertrek je liever vandaag dan morgen? Boek een last minute naar Griekenland en kies uit een van de eilanden met elk hun eigen karakter. Daarna is het enkel nog genieten. Van zon, paradijselijke stranden, Griekse lekkernijen en steden vol cultuur. Laat jij je overdonderen tijdens een last minute vakantie onder de Griekse zon?

Wil je een tropische eilandvakantie, ga je voor de bruisende Costa’s of bezoek je liever een van de mooie steden? Welke van de drie je ook kiest, jouw last minute Spanje zal in het teken staan van zon, lekker eten, cultuur, natuur én relaxen. Een last minute in Spanje is zonder twijfel veelzijdig en vervelen is geen optie!

Volgens de aanbieders zijn last minutes trips goedkoper dan ooit

Op vakantie gaan was een tijd lang niet mogelijk. Dat komt met name door de gevolgen van en maatregelen tegen het coronavirus. De restricties zijn inmiddels gelukkig opgeheven. Voor inwoners van Nederland is het voor het eerst in twee jaar dat ze weer onbelemmerd op vakantie kunnen. Daar maakt een groot deel van de bevolking logischerwijs graag gebruik van. Helaas blijkt dat veel mensen veel te vroeg boeken en daardoor in feite honderden euro’s teveel betalen. Erg zonde, vooral als je bedenkt dat de kosten voor levensonderhoud de laatste maanden al enorm gestegen is.

Je droomvakantie voor een droomprijs

Het is geen geheim dat het weer in Nederland en België doorgaans niet al te geweldig is. Geen wonder dus dat veel mensen hun heil in het buitenland zoeken. In meer zuidelijk gelegen oorden is er namelijk wel sprake van een garantie op goed weer. Daardoor weet je zeker dat je tijdens je vrije dagen niet in de regen je vakantie viert. Nederlanders reizen daarom graag af naar Zuid-Europa. Maar door het uitkiezen van een mooie deal bezoek je voor een lage prijs oorden die veel exotischer zijn. Denk bijvoorbeeld aan een reis naar de Caraïben. Op een uitgestrekt strand geniet je van een ijskoud drankje, in de wetenschap dat de zon morgen net zo stralend schijnt als vandaag. Kijk naar de last minutes op Curaçao.

Homepage - D-reizen