zondag 13 november 2022

Herfstvakantie 2023

Veel gestelde vragen over de herfstvakantie

In 2023 valt de herfstvakantie voor Noord op 21 t/m 29 oktober en voor Midden en Zuid-Nederland op 14 t/m 22 oktober. De herfstvakantie duurt 1 week.

In veel Zuid-Europese landen is het weer nog erg aangenaam tijdens deze periode. Denk aan de Spaanse Costa's, de Canarische Eilanden, de Griekse eilanden, maar ook Turkije en Kaapverdië. Wat verder weg kan natuurlijk ook! Gegarandeerd mooi weer in Egypte, Marokko of juist wat exotischere bestemmingen zoals Thailand en Sri Lanka. Genoeg keuze om een zonnige vakantie tegemoet te gaan dus!

Je hoeft natuurlijk niet op vakantie te gaan in de herfstvakantie. Er is vaak genoeg te doen in eigen land! Ga een dagje naar een stad die je nog nooit hebt gezien of een pretpark bezoeken. Een dagje de natuur in door bijvoorbeeld een wandeling te maken door een bos in de buurt kan ook erg leuk zijn! Je hoeft niet ver weg te gaan om er een geslaagde herfstvakantie van te maken!

Het is verstandig om de herfstvakantie ruim vooruit te boeken. Vooral als je met kinderen op vakantie wil kun je deze het beste nog vóór de zomer boeken. Dit omdat veel hotels met familiekamers een beperkt aanbod hebben in deze periode en vaak veel vol geboekt is als je tot het laatste moment wacht. Wil je jezelf dus garanderen van een herfstvakantie volledig aan jouw wensen voldoet, probeer dan zo vroeg mogelijk te boeken voor deze periode!

Zijn de kinderen een weekje vrij van school? Een extra reden om een vakantie te boeken! En in de herfstvakantie heb je een ruime keuze. Vlieg 8 dagen naar de zon in bijvoorbeeld Zuid-Europa of Egypte als je nog wel wat vitamine D kan gebruiken. Liever wat dichterbij huis? Regel een vakantiehuisje in Nederland, België of Duitsland. En neem je jouw kinderen graag mee op stedentrip? Ook dat is mogelijk in de herfstvakantie!

Ik heb  de grootste online aanbieders onder elkaar gezet. Via de link komt u direct terecht bij uw favoriet.

Prijsvrij

TUI

SUNTIP

SUNWEB

Thomas Cooke

De Vakantiediscounter (grootste aanbod)

Homepage - D-reizen