vrijdag 31 augustus 2018

Vakantie 2020 wordt duurder

Waarom uw vakantie in 2020 duurder zal worden? Als u het komende jaar wilt reizen, zult u waarschijnlijk dieper in de buidel moeten tasten. Zowel hotels als vliegtickets zullen waarschijnlijk duurder zijn in 2020, volgens vertegenwoordigers van de reissector.

De reden: een sterke wereldeconomie en stijgende olieprijzen. Beide factoren zorgen ervoor dat de hotelprijzen volgens voorspellingen gemiddeld met 3,7 procent wereldwijd zullen stijgen en de vliegtarieven volgend jaar met 2,6 procent zullen stijgen. In West-Europa is de stijging zelfs nog groter, hier moet u 5,6 procent meer betalen voor een nacht in het hotel en de vliegtarieven zullen met bijna 5 procent stijgen.

Waarom worden hotelkamers en ticketprijzen tegelijkertijd duurder. De voorspellingen voor hotelprijzen zijn volgens economische experts gerelateerd aan de groei in de luchtvaartsector, waardoor de vraag naar hotelkamers groter wordt. Waarbij er een hevige concurrentie in de hotelsector plaatsvindt om de jonge reiziger, die op zoek is naar een boetiek hotel, een populaire term voor een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer heeft en vaak niet behoort tot een hotelketen. Dure hotels zullen in de toekomst vaker fuseren met hotels van gemiddelde prijs.

De luchtvaartsector is in transitie.
De stijgende olieprijs draagt ​​ook bij aan een prijsstijging van vliegtickets en de veranderende marktsituatie. De invoering van ultra lange afstandsvluchten, de neiging van luchtvaartmaatschappijen om nieuwe distributiemodellen te ontwikkelen en de toenemende concurrentie van goedkope luchtvaartmaatschappijen, zelfs op intercontinentale vluchten, zijn eveneens bepalend voor de prijs.

Vliegtarieven naar Japan zullen waarschijnlijk goedkoper worden. Dit komt omdat het land de capaciteit al heeft uitgebreid vanwege de Olympische Spelen in 2020. Vanwege de valuta crisis, zullen vakanties in o.a. Argentinië, Brazilië, Indonesië goedkoper worden, dat geldt ook voor Turkije. 

Gelukkig heb ik voor u deze website samengesteld zodat u heel eenvoudig uw bestemming kunt kiezen, prijzen vergelijken en rechtstreeks reserveren via de links en overige reclame uitingen. U vindt hier een uitgebreid aanbod tegen gegarandeerd de beste prijzen. 
Homepage - D-reizen