maandag 27 augustus 2018

Zonvakantie Kos 2020

Bent u ook nieuwsgierig naar een zonvakantie op Kos, er wonen zo'n 21.000 inwoners en buiten het seizoen, heerst er een aangename rust. Met deze rust is het natuurlijk gedaan, als het vakantie seizoen begint. Door de grote aantallen toeristen kan de bevolking verdrievoudigen of verviervoudigen. In Kos stad vindt u het centrum van het toerisme. Ondanks de enorme aantallen souvenirwinkels, cafés en bars, vindt u altijd weer mooie groene ruimtes om te ontspannen. Tijdens een wandeling door het stadje, begint u aan uw ontdekkingsreis. De talrijke en verspreid over de stad gelegen oude historische bezienswaardigheden en de vrij toegankelijke archeologische vindplaatsen illustreren de rijke geschiedenis van het eiland. 

Sunweb vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook in 2019 zullen ze voor meer dan 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar ze bieden ook reizen aan naar onder andere Bulgarije, Egypte, Gambia, Griekenland en Kroatië.

Hieronder vindt u slechts een beperkt overzicht van het Sunweb aanbod zonvakantie Kos 2020. Bekijk alle Kos zonvakanties op Sunweb vakantiesZoek en boek accommodaties Kos, klik hier !

Hotel Atlantis Beach (Kos-stad)

Het comfortabele Hotel Atlantis Beach ligt iets buiten het centrum van Kos-stad en aan het heerlijke Lambi strand. Reken maar dat je je hier de hele dag zult amuseren, want aan de vele zonuren zal het niet liggen. De ligging, het vriendelijke personeel en de goede prijs-kwaliteitsverhouding maken dit een perfecte keuze voor een vakantie met het hele gezin. Niet voor niets is dit een van de toppers, waar veel tevreden gasten hun zonvakantie doorbrengen. 

Kos 2019 Sunweb


Hotel Mitsis Ramira Beach (Kos-stad)
Hotel Kouros Palace (Mastichari)


App. Philippion (Kos- stad)





App. Akti Dinis (Tigaki)


Indien u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct reserveren via Sunweb vakanties Overige aanbieders voor een volgende zonvakantie naar Kos vindt u hier.
Homepage - D-reizen