woensdag 21 november 2018

TUI vliegt vanaf mei 2019 vanaf luchthaven Lille-Lesquin (Rijsel)

Touroperator TUI biedt vanaf mei 2019 reizen aan met vertrek vanuit de Franse luchthaven Lille-Lesquin (Rijsel). Na Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik wordt Rijsel de zesde basis van waarop de TUI-reiziger aan boord van een toestel van TUI fly naar populaire bestemmingen kan vliegen, zo meldt de touroperator.
Voor het zomerseizoen 2019 zal TUI uit Rijsel naar 11 bestemmingen vliegen. Spanje, de meest gevraagde vakantiebestemming, krijgt via Rijsel 4 nieuwe routes: Malaga, Mallorca, Ibiza en Tenerife. Daarnaast gaat het om Palermo (Italië), Kreta en Rhodos (Griekenland), Enfidha en Djerba (Tunesië), en Izmir en Antalya (Turkije). Op alle bestemmingen worden pakketreizen (vlucht + hotel) aangeboden. Op 7 bestemmingen is het mogelijk om enkel het ticket te reserveren.
Luchthaven Lille-Lesquin wordt de vaste standplaats van 2 Boeings van TUI fly. De touroperator beantwoordt met de uitbreiding naar Rijsel naar eigen zeggen aan een toenemende vraag van de Belgische reizigers naar een nabijgelegen luchthaven.
De Franse luchthaven ligt op slechts enkele kilometers van de Belgische grens en biedt veel nieuwe mogelijkheden voor het Belgisch publiek uit de omliggende regio, luidt het.
Homepage - D-reizen