maandag 12 december 2022

Gezinsvakantie met voetbalkamp 2023

Zijn jij en je kids helemaal in de voetbalkoorts? En niet alleen tijdens de grote kampioenschappen? Dan is een voetbalkamp met ouders echt iets voor jou. In dit blogartikel vind je alle informatie over gezinsvakanties met voetbalkampen op verschillende vakantiebestemmingen.

Een voetbalkamp staat in het teken van het verbeteren van de baltechniek, conditie en teamgeest - maar dan met veel plezier. Meerdere uren per dag oefenen de deelnemers passen, dribbelen, strategie en conditie met getrainde trainers.

Gezinsvakantie met voetbalkamp of voetbalkamp met ouders betekent dat u uw kind niet alleen wegstuurt, maar dat iedereen samen op reis gaat en samen op vakantie gaat. Met het verschil dat minimaal één van de kinderen een paar uur per dag op voetbalkamp gaat. De trainingseenheden zijn ter plekke te boeken. De voordelen zijn dat iedereen een vakantie naar eigen smaak krijgt en tegelijkertijd kunnen de jonge voetbalfans zich volledig concentreren op hun hobby in een prachtige omgeving.

In een voetbalkamp leren de deelnemers van getrainde trainers alle technieken, trucs en tips in het voetbal. Ze trainen hun uithoudingsvermogen en snelheid, leren samenwerken als een team. In tegenstelling tot voetbaltrainingen in het dagelijks leven, hebben de deelnemers aan een voetbalkamp de tijd en mogelijkheid om met individuele begeleiding of in kleine groepen grote vorderingen te maken. Trainen en spelen in het voetbalkamp is dubbel zo leuk met gelijkgestemden.

Alle hotels die hier worden vermeld, bieden voetbalkampen voor kinderen (alle geslachten) van 5 tot 15 jaar oud met gecertificeerde coaches van de Engelse voetbalbond of vanaf 2023 UEFA-gecertificeerde voetbalcoaches. De trainingsunits zijn los te plekke boeken en vinden 6 dagen per week plaats. Het voetbalkamp zal in het Engels worden gehouden.

Op het TUI BLUE Flamingo Beach op Lanzarote wacht u niet alleen een grote, gezinsvriendelijke faciliteit direct aan het strand, maar ook een voetbalkamp met gediplomeerde coaches. De rest van de familie die niet aan voetbal doet, vindt tal van gezinsvriendelijke bestemmingen op Lanzarote. Het hotelcomplex biedt diverse verzorgingsmogelijkheden in verschillende restaurants en de mogelijkheid om zelf te koken in het appartement. Flexibeler kan het niet! Een bijzonder voordeel van de Canarische Eilanden: zelfs in de winter is er aangenaam weer voor een voetbalkamp en een gezinsvakantie.

De voetbalkampen vinden plaats van 15.12.22 tot 05.03.23 en van 05.06.23 tot 03.09.23.

Prijzen in de winter: € 55,- voor 3 trainingseenheden en € 75,- voor 5 trainingseenheden van elk 60 minuten.

In het familiehotel TUI BLUE Grupotel Turquesa Mar op Menorca komen jonge voetballers en ouders die op zoek zijn naar ontspanning aan hun trekken. Terwijl uw kinderen nieuwe technieken leren op het voetbalkamp, ​​kunt u ontspannen in de spa. 's Avonds is er een grote show waar jong en oud aan mee kan doen. Dankzij all-inclusive verzorging is iedereen blij. En als je naar buiten wilt: de stranden van Menorca zijn een droom.

De voetbalkampen in het TUI BLUE Grupotel Turquesa Mar vinden plaats van 5 juni 2023 tot 3 september 2023.

Twee familiehotels op Kreta bieden in 2023 voetbalkampen aan. Het TUI BLUE Atlantica Creta Paradise in het noordwesten van het Griekse eiland biedt niet alleen voetballessen, maar ook kamers en suites met een privézwembad of swim-up pool. Voeg daar all-inclusive, kinderopvang en entertainment voor het hele gezin aan toe – een prima keuze voor een hotel met voetbalkamp.

Het TUI BLUE Atlantica Caldera Beach, eveneens in Noordwest Kreta, is een appartementencomplex met all-inclusive verzorging, een baby- en kidsclub, meerdere zwembaden direct aan het strand en een groot sportprogramma waaronder de voetbalacademie. Dankzij een kleine keuken in het appartement ben je erg flexibel als het om eten gaat.

De voetbalkampen bij TUI BLUE Atlantica Creta Paradise en TUI BLUE Atlantica Caldera Beach vinden plaats van 5 juni 2023 tot 3 september 2023.

U boekt dus uw hotelovernachting zoals u gewend bent en kunt de trainingseenheden  ter plekke boeken.

Bovenstaande tekst vertaald vanuit het Duis vindt u op https://blog.tui-blue.com/familienurlaub-mit-fussballcamp-2023/


Je kunt kiezen tussen 2, 3 of 4 trainingen per week.


2 trainingen: 40 €


3 trainingen: 54 €


4 trainingen: 67 €


Een trainingssessie duurt 60 minuten.


het voetbalkamp zal in het Engels worden gehouden

gediplomeerde/geaccrediteerde trainers

voor meisjes en jongens van 5 tot 15 jaar

2, 3 of 4 trainingen per week

individueel ter plekke boekbaar

in de periode 23.06.05 tot 23.09.03 te boeken in alle genoemde hotels

Alleen van 15/12/22 tot 23/05/03 op Lanzarote

Prijzen zomerseizoen: 2 trainingen: €40, 3 trainingen: €54, 4 trainingen: €67

Prijzen winterseizoen: € 55,- voor 3 trainingseenheden en € 75,- voor 5 trainingseenheden van elk 60 minuten.

Homepage - D-reizen